Let op en kijk eens bij onze actie

Het Alpha hotel is een gezellig kleinschalig hotel gelegen aan de rand van het gezellige en toeristische dorp de Koog.

Het hotel staat op een unieke locatie direct aan het bos, duinen en de strand opgang naar paal 21. In De Koog vind u verschillende restaurants , terrasjes en winkels. Dit alles bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand vanaf het hotel.

In de nabij gelegen omgeving vindt u verschillende natuurgebieden zoals: de Nederlanden, de Muy en de Slufter waar u prachtig kunt wandelen en genieten van wat de natuur te bieden heeft.

IMG5084-2
strandhuisjes
Tweekersoonskamer
IMG5098-2
schapen-molen
oudeschild
badkamer
vuurtoren
basic-badkamer-1
Afbeelding1

Dit hotel beschikt over 12 kamers. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer, List-jumeaux of boxspring bedden, televisie, waterkoker, en een zitje. De kamers aan de achterzijde van het hotel zijn voorzien van een terrasje en op de verdieping een balkonnetje met een zitje. In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar .

Naast de lobby/receptie is de ontbijtzaal gevestigd, waar dagelijks het ontbijt voor u klaar staat en u de gehele dag koffie en thee met iets lekkers kan pakken. De eigen parkeerplaats voor het hotel biedt voldoende plaats om uw auto de gehele vakantie te laten staan en het eiland op de fiets te verkennen.

Huisdieren zijn welkom in de kamers op de begane grond

In onze Kamers is het niet toegestaan te roken

Lekker een paar dagen naar Texel!

De beschikbaarheid bekijken of direct online reserveren
Online reserveren

Facebook

Alpha Hotel
Boodtlaan 84
1796 BG  De Koog

Telefoon: +31 (0)222 - 317 677
E-mail:

facebook